kurz - Asistent mistra-

skladem
48 997,00 Kč
S DPH 24h
Základy tradičního espressa a cappuccina a jak je dokonale připravovat. Profesionálně pracovat s tryskou na páru. Efektivně zacházet s mlékem při zpěňování nalévání. Tvořit pěnu na klasické cappuccino. Spoustu tipů a triků, jak vytvářet pěnou na cappuccino kreativní vzory technikou Latte Art, díky kterým se do kávy zamilujete už od pohledu. Ukážeme vám nejrůznější způsoby přípravy. Dekorovat nápoje dalšími technikami, například čokoládovým toppingem - Cioko Art.

Popis

Základy tradičního espressa a cappuccina a jak je dokonale připravovat. Profesionálně pracovat s tryskou na páru. Efektivně zacházet s mlékem při zpěňování nalévání. Tvořit pěnu na klasické cappuccino. Spoustu tipů a triků, jak vytvářet pěnou na cappuccino kreativní vzory technikou Latte Art, díky kterým se do kávy zamilujete už od pohledu. Ukážeme vám nejrůznější způsoby přípravy. Dekorovat nápoje dalšími technikami, například čokoládovým toppingem - Cioko Art.

Detaily produktu

4002
1000 ks

Reviews

No reviews

Tento web používá cookies k dosažení potřebné funkcionality. Dalším jeho použitím s tímto souhlasíte. Další informace