BARISTA

Aktivní filtry

Available
299,00 Kč
Dozvíte se zajímavé informace o původu a historii kávovníku.Naučíte se, jak a kde se káva pěstuje, sklízí a zpracovává. Vše důležité o jejím zpracování na závěrečné produkty. Tvořit pěnu na klasické cappuccino. Vysvětlíme vám, jak se liší způsob výroby instantní a bezkofeinové kávy. Jak káva blahodárně působí na lidský organismus. Manipulovat s...
přívěsek Hrnek
Available
PŘÍVĚSKY

přívěsek Hrnek

6805
150,00 Kč
Přívěsek - Hrnek
přívěsek Tamper-
Available
PŘÍVĚSKY

přívěsek Tamper

6802
190,00 Kč
Přívěsek - Tamper
 2
Available
KURZY BARISTA

kurz - Asistent mistra-

4002
48 997,00 Kč
Základy tradičního espressa a cappuccina a jak je dokonale připravovat. Profesionálně pracovat s tryskou na páru. Efektivně zacházet s mlékem při zpěňování nalévání. Tvořit pěnu na klasické cappuccino. Spoustu tipů a triků, jak vytvářet pěnou na cappuccino kreativní vzory technikou Latte Art, díky kterým se do kávy zamilujete už od pohledu. Ukážeme vám...
KURZ A
Available
 Pracovníci v pohostinství a  nezaměstnaní, kteří jsou vedeni na úřadu práce mohou kurz získat ZDARMA. (Náklady hradí PÚ - při splnění všech stanovených podmínek. Veškeré podmínky vám sdělí PÚ.) Veškéré formality vyřídíme my a PÚ. Pro veškeré informace je potřeba nás kontaktovat a my vám rádi zašleme veškeré informace na Váš kontaktní email.     Telefonní...
Available
299,00 Kč
Dozvíte se zajímavé informace o původu a historii kávovníku.Naučíte se, jak a kde se káva pěstuje, sklízí a zpracovává. Vše důležité o jejím zpracování na závěrečné produkty. Tvořit pěnu na klasické cappuccino. Vysvětlíme vám, jak se liší způsob výroby instantní a bezkofeinové kávy. Jak káva blahodárně působí na lidský organismus. Manipulovat s...
KURZ A
Available
  Nezaměstnaní, kteří jsou vedeni na úřadu práce mohou kurz získat ZDARMA.   · Původ a historie kávovníku · Pěstování , sklizeň a zpracování kávy · Pražení a zpracování kávy na závěrečný produkt · Způsob výroby instantní a bezkofeinové kávy · Působení kávy na lidský organismus · Kávovar a manipulace s ním · Správná údržba a čištění · Mlýnek a mletí kávy
Available
299,00 Kč
Dozvíte se zajímavé informace o původu a historii kávovníku.Naučíte se, jak a kde se káva pěstuje, sklízí a zpracovává. Vše důležité o jejím zpracování na závěrečné produkty. Tvořit pěnu na klasické cappuccino. Vysvětlíme vám, jak se liší způsob výroby instantní a bezkofeinové kávy. Jak káva blahodárně působí na lidský organismus. Manipulovat s...
KURZ C rekvalifikace 40hodin
Out of stock
20 000,00 Kč
Kurz C rekvalifikační kurz 40hodin      Tento kurz je určen pro podnikatele jež mají zájem o otevření nových provozůa bude  následně uznán jako předpoklad pro získání řemeslné živnosti pro hostinskou činnost !!! informace pouze emailem rcaffe@email.cz
Available
Dozvíte se zajímavé informace o původu a historii kávovníku.Naučíte se, jak a kde se káva pěstuje, sklízí a zpracovává. Vše důležité o jejím zpracování na závěrečné produkty. Tvořit pěnu na klasické cappuccino. Vysvětlíme vám, jak se liší způsob výroby instantní a bezkofeinové kávy. Jak káva blahodárně působí na lidský organismus. Manipulovat s...
 2
  • Sleva!
Available
KURZY BARISTA

KURZ B

3 900,00 Kč
Kurz BBaristický kurz domácí přípravy espressa pro milovníky kávy v Praze
Available
299,00 Kč
Dozvíte se zajímavé informace o původu a historii kávovníku.Naučíte se, jak a kde se káva pěstuje, sklízí a zpracovává. Vše důležité o jejím zpracování na závěrečné produkty. Tvořit pěnu na klasické cappuccino. Vysvětlíme vám, jak se liší způsob výroby instantní a bezkofeinové kávy. Jak káva blahodárně působí na lidský organismus. Manipulovat s...
KURZ ke kávovaru KURZ ke kávovaru 2
Available
KURZY BARISTA

KURZ domácí TOP

3 900,00 Kč
 Baristický kurz domácí přípravy espressa pro milovníky kávy v Praze i Brně
Available
299,00 Kč
Dozvíte se zajímavé informace o původu a historii kávovníku.Naučíte se, jak a kde se káva pěstuje, sklízí a zpracovává. Vše důležité o jejím zpracování na závěrečné produkty. Tvořit pěnu na klasické cappuccino. Vysvětlíme vám, jak se liší způsob výroby instantní a bezkofeinové kávy. Jak káva blahodárně působí na lidský organismus. Manipulovat s...
Available
299,00 Kč
Dozvíte se zajímavé informace o původu a historii kávovníku.Naučíte se, jak a kde se káva pěstuje, sklízí a zpracovává. Vše důležité o jejím zpracování na závěrečné produkty. Tvořit pěnu na klasické cappuccino. Vysvětlíme vám, jak se liší způsob výroby instantní a bezkofeinové kávy. Jak káva blahodárně působí na lidský organismus. Manipulovat s...
KURZ latte art basic celodenní KURZ latte art basic celodenní  2
Available
5 900,00 Kč
praktická výuka základních technik latte artu  LATTE ART BASIC . Celková doba kurzu 7 hodin, stejně jak u prvního. Složení kurzu  - prohloubení znalostí základní techniky pěnění mléka - vysvětlení jiných technik pěnění mléka - mléko na latte art - ukázka základních technik latte artu - srdce, list
 2
Available
2 100,00 Kč
Dozvíte se zajímavé informace o původu a historii kávovníku.Naučíte se, jak a kde se káva pěstuje, sklízí a zpracovává. Vše důležité o jejím zpracování na závěrečné produkty. Tvořit pěnu na klasické cappuccino. Vysvětlíme vám, jak se liší způsob výroby instantní a bezkofeinové kávy. Jak káva blahodárně působí na lidský organismus. Manipulovat s...
Tamper station Tamper station  2
Available
POMŮCKY PRO BARISTY

Tamper station

499,00 Kč
Silikonová tamper station  uvedene produkty jsou v prodeji samostatně tedy bez tamperů pouze tamer station 
Tamper blu 58mm
Available
POMŮCKY PRO BARISTY

Tamper blu 58mm

580,00 Kč
Tamper blu 58mm
Tamper 53mm
Available
POMŮCKY PRO BARISTY

Tamper 53mm

560,00 Kč
Tamper 53mm
KURZ A
Out of stock
  Zkouška pro získání živnosti Barista - jeden den a cena je pouze za zkoušku 1 účastníka 7.500,-Kč plus 21% DPH   · Původ a historie kávovníku · Pěstování , sklizeň a zpracování kávy · Pražení a zpracování kávy na závěrečný produkt · Způsob výroby instantní a bezkofeinové kávy · Působení kávy na lidský organismus · Kávovar a manipulace s ním · Správná...
PULY CAFF Plus polvere NSF - tablety  dóza 370 g
Available
306,00 Kč
čistí veškeré zbytky kávy z hlavy kávovaru, elektroventilů a všech dalších cest průtoku vody. Ideální pro všechny typy kávovarů a jejich doplňků.
KURZ A
Out of stock
  Nezaměstnaní, kteří jsou vedeni na úřadu práce mohou kurz získat ZDARMA.   · Původ a historie kávovníku · Pěstování , sklizeň a zpracování kávy · Pražení a zpracování kávy na závěrečný produkt · Způsob výroby instantní a bezkofeinové kávy · Působení kávy na lidský organismus · Kávovar a manipulace s ním · Správná údržba a čištění · Mlýnek a mletí kávy
CALCINET - dóza 1000 g
Available
POMŮCKY PRO BARISTY

CALCINET - dóza 1000 g

360,00 Kč
Odstraňuje usazeniny z myček, praček atp. Je velmi jednoduchý na používání a nepoškozuje gumová těsnění
PULY MILK Plus  NSF – roztok 1000 ml
Available
329,00 Kč
  Prostředek na čištění výdejníku horké páry a automatických cappuccinátorů. Důkladně čistí mléčné cesty kapučinátorů od mléčných usazenin, výrazně zlepšuje jejich funkci a prodlužuje bezproblémovou životnost. Pokud připravujete často nápoje s mlékem, stane se pro vás využívání Puly Milku nepostradatelným pomocníkem.
PULY GRIND Cristall
Available
POMŮCKY PRO BARISTY

PULY GRIND Cristall

380,00 Kč
Přípravek na čištění a regeneraci mlýnků. Jde o unikátní, potravinářsky nezávadný přípravek. Mlýnek po použití zůstává čistý a v původním seřízení. Použití Puly Grindu je velmi jednoduché. Je vhodný pro profesionální i domácí kávomlýnky i na využití u plnoautomatických kávovarů.
Kartáček na čištění
Available
POMŮCKY PRO BARISTY

Kartáček na čištění

120,00 Kč
Tento kartáček je určen na každodenní čištění hlav kávovarů a jejich těsnění. Jeho tvar umožňuje vyčistit i těžko dostupná místa.
Zobrazení 1-36 z 65 položek