Pully CAFF 500gr





(Při zakoupení tohoto produktu obdržíte 600 porcí POD kávy Rcaffe (v hodnotě 7200Kč) a k tomu profi kávovar za 1 Kč k přípravě kávy.)
Pod kávy je možnost volby na malé Italské espresso doba přípravy cca 30ml za 25-30 sec nebo velké tzv.české velké espresso cca 120ml za 40 sec. sec http://www.youtube.com/watch?v=7O93qG3i2q8
Jak si udělat opravdu dobrou kávu? Kávovar za 1,-Kč? Poradíme vám
Základem domácí přípravy je výběr co nejkvalitnější suroviny, použijte vždy co nejčerstvější. Pokud pijete kávu jen občas, využijte již namletou kávu a kvůli čerstvosti ji kupujte v menších baleních např. 250 ml xxx. Pro uchovávání kávy ji rozhodně nedávejte do lednice, uložte ji v suchu a zamezte ke kávě přístupu vzduchu a světla.
Pijete-li kávu častěji, máte již doma kvalitní kávovar popř. neváhejte s jeho pořízením např. xxx. Jak si tedy vychutnat celou škálu kávových nápojů? Zrnkovou kávu nekupujte v supermarketu, ale vybírejte ve specializovaných e-shopech např.. Základním kávovým nápojem je espresso - 8 gramů kávy, voda o teplotě kolem 90°C, tlak 9 barů a extrakce 25-30 sekund, to je způsob přípravy kávy o výsledném objemu 30 ml. Velmi oblíbené je v kavárnách tzv. lungo. Připravíte jej snadno tak, že do espressa přidáte vodu v poměru 1:1. Určitě znáte i pojem americano. V tom případě doplňte vodu v poměru 1:5 a máte ho hnk dispozici.
Dostáváme se k nápojům s mlékem. Pokud k espressu přidáte trochu mléčné pěny, máte tzv. macchiato. Jak na capuccino? V kávovaru našlehejte z plnotučného mléka 60 ml mléčné pěny, připravte espresso tj. 30 ml kávy a do třetice 60 ml, a to horkého plnotučného mléka. Do espressa přidejte mléko a mléčnou pěnu a máte domácí capuccino. Pokud vezmete dvojité espresso, bude výsledkem tzv. flat white, moderna v tuzemských kavárnách. Co domácí příprava latte? Do klasického espressa tj. 30 ml přidejte 200 ml horkého plnotučného mléka. A co latte macchiato? Není to to samé? Není! Zde nejprve do sklenice vložíte 200 ml mléka, teprve do něj přidáte espresso 30 ml a jako třetí vrstvu pak 20 ml našlehané mléčné pěny.
Pokud doma nemáte kávovar, je tu ještě jedno řešení, a tím je kávový pod. To je v podstatě kapsle namleté pražené kávy s přesně odměřenou dávkou právě pro jedno espresso. Výhodou je rychlá a hlavně čistá příprava kávy a snadnější údržba kávovaru. Ano, ten potřebujete, ale aktuálně jej dostanete za symbolickou 1 Kč, pokud si pořídíte tyto pody v jeho hodnotě do zásoby. Je to i výborný tip na vánoční dárek. A protože jsou tyto pody baleny ve speciální ochranné atmosféře, neztratí ani dlouhodobě aroma a káva uvnitř zůstává čerstvá.
Poštovné v této akci je 100Kč
Protože mají velmi malou poruchovost (cca 0,3%) – můžeme si dovolit Vám garantovat, že za stroj poškozený Vám dáme stroj nový. Slibovaná garance výměny ovšem zaniká v případě, kdy nebude stroj pravidelně čištěn (min. 1 x za 3 měsíce. Způsob údržby je detailně popsán v přiloženém návodu.
Všechny tyto kávovary jsou určeny pro provozovny s nižším prodejem kávy, avšak tyto produkty jsou schopny bez problémů zvládnout i 300 káv denně.
Výhodou těchto kávovarů je bronzová hlava, díky které je konstantní teplota 89 až 90°C.
Ke všem kávovarů poskytujeme kompletní servis a dodáváme veškeré náhradní díly.
Bez hodnocení