KURZY BARISTA

Aktivní filtry

KURZ A
Out of stock
  Nezaměstnaní, kteří jsou vedeni na úřadu práce mohou kurz získat ZDARMA.   · Původ a historie kávovníku · Pěstování , sklizeň a zpracování kávy · Pražení a zpracování kávy na závěrečný produkt · Způsob výroby instantní a bezkofeinové kávy · Působení kávy na lidský organismus · Kávovar a manipulace s ním · Správná údržba a čištění · Mlýnek a mletí kávy
KURZ A
Out of stock
  Zkouška pro získání živnosti Barista - jeden den a cena je pouze za zkoušku 1 účastníka 7.500,-Kč plus 21% DPH   · Původ a historie kávovníku · Pěstování , sklizeň a zpracování kávy · Pražení a zpracování kávy na závěrečný produkt · Způsob výroby instantní a bezkofeinové kávy · Působení kávy na lidský organismus · Kávovar a manipulace s ním · Správná...
 2
Available
2 100,00 Kč
Dozvíte se zajímavé informace o původu a historii kávovníku.Naučíte se, jak a kde se káva pěstuje, sklízí a zpracovává. Vše důležité o jejím zpracování na závěrečné produkty. Tvořit pěnu na klasické cappuccino. Vysvětlíme vám, jak se liší způsob výroby instantní a bezkofeinové kávy. Jak káva blahodárně působí na lidský organismus. Manipulovat s...
Available
299,00 Kč
Dozvíte se zajímavé informace o původu a historii kávovníku.Naučíte se, jak a kde se káva pěstuje, sklízí a zpracovává. Vše důležité o jejím zpracování na závěrečné produkty. Tvořit pěnu na klasické cappuccino. Vysvětlíme vám, jak se liší způsob výroby instantní a bezkofeinové kávy. Jak káva blahodárně působí na lidský organismus. Manipulovat s...
Available
299,00 Kč
Dozvíte se zajímavé informace o původu a historii kávovníku.Naučíte se, jak a kde se káva pěstuje, sklízí a zpracovává. Vše důležité o jejím zpracování na závěrečné produkty. Tvořit pěnu na klasické cappuccino. Vysvětlíme vám, jak se liší způsob výroby instantní a bezkofeinové kávy. Jak káva blahodárně působí na lidský organismus. Manipulovat s...
Available
299,00 Kč
Dozvíte se zajímavé informace o původu a historii kávovníku.Naučíte se, jak a kde se káva pěstuje, sklízí a zpracovává. Vše důležité o jejím zpracování na závěrečné produkty. Tvořit pěnu na klasické cappuccino. Vysvětlíme vám, jak se liší způsob výroby instantní a bezkofeinové kávy. Jak káva blahodárně působí na lidský organismus. Manipulovat s...
Available
Dozvíte se zajímavé informace o původu a historii kávovníku.Naučíte se, jak a kde se káva pěstuje, sklízí a zpracovává. Vše důležité o jejím zpracování na závěrečné produkty. Tvořit pěnu na klasické cappuccino. Vysvětlíme vám, jak se liší způsob výroby instantní a bezkofeinové kávy. Jak káva blahodárně působí na lidský organismus. Manipulovat s...
Available
299,00 Kč
Dozvíte se zajímavé informace o původu a historii kávovníku.Naučíte se, jak a kde se káva pěstuje, sklízí a zpracovává. Vše důležité o jejím zpracování na závěrečné produkty. Tvořit pěnu na klasické cappuccino. Vysvětlíme vám, jak se liší způsob výroby instantní a bezkofeinové kávy. Jak káva blahodárně působí na lidský organismus. Manipulovat s...
Available
299,00 Kč
Dozvíte se zajímavé informace o původu a historii kávovníku.Naučíte se, jak a kde se káva pěstuje, sklízí a zpracovává. Vše důležité o jejím zpracování na závěrečné produkty. Tvořit pěnu na klasické cappuccino. Vysvětlíme vám, jak se liší způsob výroby instantní a bezkofeinové kávy. Jak káva blahodárně působí na lidský organismus. Manipulovat s...
Available
299,00 Kč
Dozvíte se zajímavé informace o původu a historii kávovníku.Naučíte se, jak a kde se káva pěstuje, sklízí a zpracovává. Vše důležité o jejím zpracování na závěrečné produkty. Tvořit pěnu na klasické cappuccino. Vysvětlíme vám, jak se liší způsob výroby instantní a bezkofeinové kávy. Jak káva blahodárně působí na lidský organismus. Manipulovat s...
 2
Available
KURZY BARISTA

kurz - Asistent mistra-

4002
48 997,00 Kč
Základy tradičního espressa a cappuccina a jak je dokonale připravovat. Profesionálně pracovat s tryskou na páru. Efektivně zacházet s mlékem při zpěňování nalévání. Tvořit pěnu na klasické cappuccino. Spoustu tipů a triků, jak vytvářet pěnou na cappuccino kreativní vzory technikou Latte Art, díky kterým se do kávy zamilujete už od pohledu. Ukážeme vám...
KURZ latte art basic celodenní KURZ latte art basic celodenní  2
Available
5 900,00 Kč
praktická výuka základních technik latte artu  LATTE ART BASIC . Celková doba kurzu 7 hodin, stejně jak u prvního. Složení kurzu  - prohloubení znalostí základní techniky pěnění mléka - vysvětlení jiných technik pěnění mléka - mléko na latte art - ukázka základních technik latte artu - srdce, list
KURZ ke kávovaru KURZ ke kávovaru 2
Available
KURZY BARISTA

KURZ domácí TOP

3 900,00 Kč
 Baristický kurz domácí přípravy espressa pro milovníky kávy v Praze i Brně
KURZ A
Available
 Pracovníci v pohostinství a  nezaměstnaní, kteří jsou vedeni na úřadu práce mohou kurz získat ZDARMA. (Náklady hradí PÚ - při splnění všech stanovených podmínek. Veškeré podmínky vám sdělí PÚ.) Veškéré formality vyřídíme my a PÚ. Pro veškeré informace je potřeba nás kontaktovat a my vám rádi zašleme veškeré informace na Váš kontaktní email.     Telefonní...
KURZ C rekvalifikace 40hodin
Out of stock
20 000,00 Kč
Kurz C rekvalifikační kurz 40hodin      Tento kurz je určen pro podnikatele jež mají zájem o otevření nových provozůa bude  následně uznán jako předpoklad pro získání řemeslné živnosti pro hostinskou činnost !!! informace pouze emailem rcaffe@email.cz
 2
  • Sleva!
Available
KURZY BARISTA

KURZ B

3 900,00 Kč
Kurz BBaristický kurz domácí přípravy espressa pro milovníky kávy v Praze
KURZ A
Available
  Nezaměstnaní, kteří jsou vedeni na úřadu práce mohou kurz získat ZDARMA.   · Původ a historie kávovníku · Pěstování , sklizeň a zpracování kávy · Pražení a zpracování kávy na závěrečný produkt · Způsob výroby instantní a bezkofeinové kávy · Působení kávy na lidský organismus · Kávovar a manipulace s ním · Správná údržba a čištění · Mlýnek a mletí kávy
Zobrazení 1-17 z 17 položek